Tillfredställande vy

Jag är verkligen förtjust i hur vi har det i vår nya lägenhet, tycker om den öppna lösningen mellan vardagsrum och kök samt hallarna som blivit till en enda sammanhängade istället för två små.
Så här ser det ut från soffan i vardagsrummet in mot matplatsen i köket.


Vi har just  nu -6ºC och jag ska iväg till graven och skotta och tända ljus.
Sedan blir det en sväng förbi systeryster.
Idag blir det en så enkel lunch som stekt lättfalukorv, färsk pasta och en sallad. Till middag blir det ris, kyckling med currysås och sallad.

Måste sedan ner i källarförrådet och få det fixat så vi får in allt som ska vara där. När vi flyttade hit i oktober så sparade vi ca 50 banankartonger för att kunna fylla dem med saker som tex julgrejer, pjäxor, hjälmar, skridskor mm alltså saker som vi behöver men som inte måste förvaras i lägenheten. Vi har inte hunnit gör det än så det är ett projekt som måste göras pronto för allt detta står nu i mitt pyssel-och syrum.

Kommentarer
Postat av: Annika

så fiint ni har det!!!!

2010-01-16 @ 17:16:28
URL: http://motettlivihogklackat.blogg.se/
Postat av: Maya

Öppnare planlösning är alltid mysigt..:) Vi har inte det hemma men skulle gott kunna tänka mig det. Kanske ett projekt för framtiden..:)

Det där med att rensa skulle jag behöva göra mer av, har börjat med minstingens rum idag och kanske fortsätter jag med nästa barn imorgon. Tillslut kommer jag väl ner i förrådet också..:)

2010-01-16 @ 21:59:31
URL: http://denkortavagen.blogspot.com/
Postat av: Cinn

Jättefint, gillar färgerna!

2010-01-17 @ 12:25:57
URL: http://http//:cinnamonen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback